یکی از کارهای روتین داخل منزل که هر روز تکرار می شود و البته برای عده ای بسیار لذت بخش است آشپزی می باشد و این به معنی آن است که اجاق گاز یکی از وسایل پر مصرف داخل آشپزخانه می باشد که به مرور زمان بر اثر پخت و پز کثیف و پر از لکه میشود حتما برای شما هم پیش آمده که از لکه های مواد غذایی روی اجاق گاز خسته شده باشید و بدنبال راه حلی برای نظافت آن بوده باشید ، در ادامه به بخشهایی از چگونگی نظافت اجاق گاز می پردازیم تا شاید بتوانیم کمی از دغدغه شما در امور نظافت مربوط به اجاق گازتان را بکاهیم .
در ابتدا از ایمن بودن اجاق گاز قبل از نظافت مطمئن شوید یعنی از بسته بودن شیر گاز و داغ نبودن سر شعله ها اطمینان پیدا کنید سپس شبکه های پنل اجاق گاز را با احتیاط برداشته (منظور قسمتهایی که از آن برای قرار گیری قابلمه و ماهیتابه استفاده میشود) و داخل یک ظرف آبجوش ، مایع ظرفشویی و جوش شیرین به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا چربیهای کهنه و قدیمی نرم شوند و بعد از آن بوسیله سیم ظرفشویی یا برس مشغول نظافت آن شوید و پس از آبکشی در گوشه ای قرار دهید تا خشک شود ، سر شعله ها را درون همان محلول آبجوش ، مایع ظرفشویی و جوش شیرین قرار دهید تا چربیهای موجود روی آن از بین برود سپس بوسیله اسکاچ شسته و آبکشی نمایید در ادامه قفسه های فر را خارج کرده و محفظه داخل فر را بوسیله دستمال و مایع ظرفشویی رقیق نظافت کرده و در ادامه قفسها را با مایع ظرفشویی و اسکاچ شسته و آبکشی کرده و خشک نمایید و سر جای خود داخل فر قرار دهید و سپس شیشه روی اجاق گاز را بوسیله دستمال نرم و شیشه شور کاملا نظافت کرده و در انتها سر شعله ها و شبکه های اجاق گاز که کاملا خشک شده را سر جای خود قرار داده و از آشپزی بر روی یک اجاق گاز زیبا و تمیز لذت ببرید .